Українська знаменитість та дизайнер-початківець Даша Квіткова з шоу "Холостяк" опублікувала в своєму Instagram новий знімок. Цього разу красуня оголеною сфотографувалася із головним холостяком 9-го сезону Микитою Добриніним, пише “Clutch”

Як відзначається, одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу Даша Квіткова та Микита Добринін, склалася буквально на очах у всієї країни. Близько року тому на зйомках дев'ятого сезону самого романтичного шоу країни "Холостяк", Даша і Микита вперше зустріли один одного і вже до Нового року зрозуміли, що закохані і хочуть бути разом.

Вже по закінченню сезону закохані стали жити разом - багато подорожують і працюють разом. Шанувальники зіркової пари не можуть дочекатися, коли ж Микита зробить Даші пропозицію вийти заміж. Однак, трапиться це ймовірно не скоро, щоправда, Микита та Даша вже зробили унікальні парні татуювання.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Так, не пройшло й трохи часу, як Квіткова опублікувала на своїй сторінці новий знімок. На ньому переможниця "Холостяка" відображена в одному лише жовтому купальнику та із зав'язаними в пучок волоссям. В такому ракурсі можна добре розглянути новопридбане татуювання "на ребрах", яке ймовірно знаменитість навмисне показала фанатам. Однак. це сподобалося не всім:

Нагадаємо, раніше страшний діагноз зірки телесеріалу "Моя прекрасна няня" підтвердився

Як повідомляв портал "Знай.ua", троє дітей "Моєї прекрасної няні" ризикують лишитися без мами, донечка - зовсім крихітка

Також "Знай.ua" писав, що зірок "Моєї прекрасної няні" переслідують випробування, Заворотнюк далеко не перша