Романтичне реаліті "Холостяк", яке є адаптацією популярного американського проекту "The Bachelor", вже дев'ятий рік виходить в ефір на телеканалі СТБ.

зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін
зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін

Цього року місце Холостяка зайняв відомий ведучий Нікіта Добринін.

У чому головна відмінність нинішнього Холостяка від героїв минулих років, яка дівчина здатна підкорити його серце і чому пари розпадаються після закінчення проекту - на всі ці питання "Знай.ua" відповів незмінний ведучий реаліті Григорій Решетник.

Микита Добринін та Григорій Решетник
Микита Добринін та Григорій Решетник

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ведучий популярного шоу прокоментував закиди глядачів про те,що після телевізійної романтики повсякденне життя героїв рідко закінчується хеппі-ендом, хоча численні шанувальники очікують на весілля холостяків із своїми обраницями.

"Я поясню дуже просто. По-перше, в нашому шоу немає як такого сценарію, прописаних ролей, реплік, других дублів - ми нічого не перезнімаємо. І в цьому успіх "Холостяка" протягом дев'яти сезонів. Це нйбільш обговорюване шоу країни. За запитом у Google ми завжди перші. За рахунок того що це реаліті, у нас є довіра з боку глядача. Друге питання - у нас проект не про весілля. У нас проект про відносини між чоловіком і жінкою, про елементи залицяння. Весілля - це не самоціль. Я вам скажу, деякі Холостяки жили і з півроку з обраницями. Так, трошки не вистачило, але в житті так і буває.Тому, чи буде весілля або не буде - не від нас залежить, і не хочеться це робити штучно. Це реаліті, де дійсно замішані долі людей і вибудовується елемент довіри", - пояснив Решетник.

Григорій Решетник з учасницями шоу Холостяк

Окрім того, телеведучий прокоментував смаки холостяка 9 сезону Нікіти Добриніна, який почав активно виказувати симпатії у бік конкретних дівчат.

"Для Нікіти дуже важлива справжність. Він про це говорить. Дівчата дуже часто видають себе однією на побаченні, а в колі учасниць - це зовсім інша людина. Там я добра і пухнаста, а з дівчатами - стерва. Відповідно дівчата це все розповідають. Другий момент - це такий флюідний коннект. Ось це теж важливо. Пристрасть, почуття. У нас багато різних пристрасних побачень. Тому ще один козир Нікіти, і чим він відрізняється від інших - він був одружений. Він вміє приймати рішення, нести відповідальність. Він знає, що таке бути одруженим. Тобто, він вже по-іншому трошки дивиться - і цього не було ні у одного Холостяка", - підкреслив Решетник.

Нагадаємо, 22-річна магістр права з Одеси Діна покинула проект "Холостяк" через непорозуміння з завидним холостяком Микитою Добриніним.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Микита Добринін заговорив мовою жестів і пояснив, чому це повинен знати кожен.

Також Знай.ua писав про те, що учасниця шоу "Холостяк-9" розповіла правду про головного героя.