Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно побувала на весіллі своєї зоряної хрещениці Аліни Гросу, відома епатажними витівками і захопленням пластичними операціями. На своїй сторінці у соцмережі Instagram Ірина частенько радує шанувальників фотографіями цих витівок.

Цього разу Ірина здивувала мережу новим фото, на якому з'явилася в компанії Потапа і його колег по групі. Фото було зроблено Дніпрі, мабуть, Білик і Потап там виступали, а приблизно в той самий час дружина Олексія Настя Каменських давала концерт у Рівному. У підписі до фото Ірина написала: "Трохи закулісся. Дніпро! Спасибі вам величезне, яке це щастя – відчувати взаємність! Дякую за натхнення, люблю". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.