Популярна українська співачка Тіна Кароль нещодавно розповіла про те, як ледь не покінчила життя самогубством після смерті свого чоловіка Євгена Огіра, якого не стало в 2013 році.

Але співачка змогла пережити цей складний період свого життя і продемонструвала дивовижну силу духу. Однак втрата стала для неї дуже болючою, оскільки з'являлися думки покінчити з собою.

Спасителем для Тіни Кароль, в той момент, став її маленький син Веніамін.

"Коли не стало чоловіка, було все. І суїцидальні настрої, різне. Але всі ми прийшли по одному в цей світ і по одному підемо. У кожного своя місія, своя історія, свій відведений століття. І вкоротити собі його я не маю права. Тим більше, що у мене є синочок — і він моя найбільша місія", - розповідала співачка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім цього Тіна Кароль детальніше розповіла про свого 10-річного сина Веніаміна. Артистка зізналася, що не завжди є можливість часто з ним бачитися, оскільки хлопчик живе і навчається в Лондоні. При цьому, за словами співачки, він неймовірно схожий на батька.

"Веня — копія батька. У характері, поведінці, рисах обличчя. Я завжди бачу свого чоловіка перед собою. Настільки вони схожі, що часом стискається серце. Складно, але я пишаюся і тішуся", - розповіла артистка.

Нагадаємо, раніше Розкішна Тіна Кароль ледь не затьмарила учасників на "Танцях з зірками": "Ангел з неба зійшов"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Кароль на "Танці з зірками" оголила інтимну частину тіла, фанати в захваті: "Неймовірна жінка!"

Також Знай.uа" писав, що Чуттєва Кароль спокусила самого Посейдона: "Відпустив ненадовго милу Тіну"