Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася шикарною серією кадрів, позуючи для власного магазину дизайнерського одягу SO DODO. Так, артистка позувала і в коротких шортиках, і в спортивних штанях пісочного кольору, і у строкатій сорочці, і в довгому пальто, засвітивши струнку спортивну фігуру.

"Ну от як вибрати 🤷‍♀️😂🤦🏽‍♀️", - пожартувала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Треба просто все брати 😍🙌", "У вас завжди по магазину розкидані кульки?😂😂😂", "Цікаво, одяг поміщається ще в будинок😂😂❤️🙈", "Не одяг прикрашає Надію, а Надія одяг 😹😻", "Красуня 😍🔥😘", "Бери все,не помилишся😂😂😂 Ти прекрасна у всіх образах❤️", "Брати ВСЕ 🔥😂❤️".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.