Наймасштабніше розслідування сезону у проекті "Слідство ведуть екстрасенси" глядачі каналу СТБ зможуть побачитись 18 вересня о 19:00. У прем'єрному випуску покажуть розслідування звірячого вбивства молодої українки в Голівуді.

Розбиратися в таємничій загибелі дівчини будуть екстрасенси - Жанна Шулакова, Анна Гальерс та Ярослава Федорова. Це страшне вбивство відбулося в 2016 році в Лос-Анджелесі. Загиблу звали Яна Касьян, їй було 30 років.

Загибла Яна Касьян

Під час перебування Анни Гальерс в США до неї прийде дух покійної дівчини, яка переїхала з України в Америку, де її позбавив життя власний чоловік.

Чоловік молодої красуні з Києва був голлівудським режисером. І незадовго до жахливої смерті Яни у них народилася донечка. Поповнення в сім’ї відбулося всього за два тижні до цієї трагічної події.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вона молода, красива, довге чорне волосся. Але покійниця була вся біла, як знекровлена. Вона просила їй допомогти", - повідомить екстрасенс. Анна Гальерс

Анна Гальерс

Команда проекту зв'яжеться з мамою дівчини - Ольгою, яка розповість історію кохання дочки і її вбивці. З відомим сценаристом Яна щасливо прожила два роки. Жорстоке вбивство Яни шокувало її рідних і весь світ - про це свого часу писали багато ЗМІ.

Залишається загадкою, чому дух померлої в страшних муках дівчини прийшов до Анни Ґальерс. Яку історію він хоче розповісти екстрасенсам?

Чоловік Яни Касьян

"Вона просила допомогти їй піти з цього світу. Але я не розумію, що її тут тримає. Я відчуваю - в її вбивстві є якась таємниця", - розповідає Анна Гальерс. Анна Гальерс

Вже сьогодні стане відомо, яку шокуючу таємницю розкриють екстрасенси.

Нагадаємо, раніше ясновидці Жанна Шулакова і Яна Пасинкова провели розслідування вбивства семикласниці

Як повідомляв портал "Знай.ua", ясновидиця Олена Курилова, розповіла про любовний приворот, його дії і наслідки

Також "Знай.ua" писав, що переможець "Битви екстрасенсів" навчить контактувати з іншими світами