Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість опублікував у Сторіс дуже незвичайне селфі, на якому його впізнає далеко не кожен. Так, артист позував в їх з Надею новому будинку, поголивши свою бороду.

"Ось психонути і поголитися - легко. А психонути і відростити бороду - важче", - поділився емоціями Дантес. Варто зазначити, що нещодавно артисти переїхали в затишний будинок, частенько показуючи його шанувальникам. Деякі навіть припустили, що зірковими сусідами парочки можуть бути Потап і Настя Каменських.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.