Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайними відео. Знаменитість виставила в Сторіс трепетні сімейні кадри, щиро відповідаючи шанувальникам на різні питання з приводу особистого життя і творчості. Так, артистка виставила веселе відео з молодшою дочкою Сарою, яку показує вкрай рідко, а також фото дочки Соні і як проводить вихідні з чоловіком.

Віра зізналася, що її ранок в основному починається з валіз, адже вона їздить з шоу-туром містами Росії. Також артистка шкодує, що мало часу встигає проводити з сім'єю, проте приділяє кожну вільну хвилинку рідним людям. І, як виявилося, Брежнєва рідко бере дітей на репетиції, щоб вони не проводили дитинство за лаштунками.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще