Співачка СолоХа наприкінці літа зняла свій 6-й кліп на хіт "Бутон" і одразу ж після цього заявила, що надалі не працюватиме із музичним продюсером Володимиром Бебешко.

СолоХа вже майже рік самостійно обирає авторів для співпраці, режисерів зйомок та повністю насолоджується процесами створення якісного продукту. Ситуацію з Бебешком співачка пояснила прагненням до кращих змін.

Співачка СолоХа

"Час не стоїть на місці, рухаються вперед льодовики, змінюється клімат, і я також. Всьому свій час і робота з Володимиром залишилась у минулому. Ми багато зробили разом але тепер прийшов час для самостійного плавання!" Співачка СолоХа

Пісня "Бутон" - це хіт про кохання, пристрасть, пестощі та звабу, який містить в собі гуморний підтекст. Автором пісні є Антон Пустовий, відомий в Україні та за її межами хітмейкер.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Співачка СолоХа

Режисер кліпу - Радіслав Лукін, відомий український кліпмейкер, який співпрацює з вітчизняними та іноземними зірками шоу бізнесу.

Для створення кліпу задіяли більше 100 учасників, 8 локацій, 48 годин зйомок.

Співачка СолоХа

Ідея кліпу заснована змішанні комедійних персонажів з "Вечорів на Хуторі" та з сучасного фешн відео. Прем'єра нового кліпу СолоХи, яка запланована на кінець вересня.

Нагадаємо, раніше Астаф'єва забавно вдарила по осінній депресії у новому відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", Астаф'єва розповіла, як їй вдається бути в тонусі та не падати духом

Також "Знай.ua" писав, що Нікітюк хотіла збити з пантелику грузинського красеня Іраклі Макацарію