Після розставання Бредлі Купера та Ірини Шейк, західна преса постійно приписує акторові нові романи. Відразу після того, як стало зрозуміло, що між Купером і Леді Гагою все-таки нічого немає, журналісти знайшли нову жертву. Днями таблоїди вибухнули новиною про те, що Бредлі Купер закрутив роман з актрисою Лорою Дерн.

Як відомо, нещодавно зірки сходили на ланч в Нью-Йорку, а журналісти розцінили цю зустріч як побачення і тут же назвали актрису новою коханою Купера.

Бредлі Купер і Лора Дерн

Після десятків новин у пресі Лора Дерн не змогла мовчати і пояснила в коментарі Us Weekly, які насправді у неї стосунки з Бредлі Купером:

"Ми дуже хороші друзі. Нам дуже пощастило. Ми справжня сім'я. Я розумію, що всі будуть коментувати речі, які можуть здатися цікавими, він чудовий чоловік і один з моїх близьких друзів. Так що я не можу нікого звинувачувати за інтерес до його життя, тому що він прекрасний". Лора Дерн

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Лора Дерн

Так що шанувальники можуть бути спокійні - Бредлі Купер залишається холостяком і поки що не будує ніяких нових романтичних відносин.

Нагадаємо, Ірина Шейк продефілювала без спідниці: Бредлі Купер, заздри!

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірина Шейк таємно зустрілася з Бредлі Купером.

Також "Знай.uа" писав, що Леді Гага поцупила з сім'ї самого бажаного нареченого Голлівуду.