Зовсім недавно 33-річна російська і американська супермодель Ірина Шейк повернулася в Нью-Йорк з Мілана, де пройшлася по подіуму в рамках модного шоу культового бренду Versace. Так, відразу після приїзду знаменитість вирушила на прогулянку з 2-річною донькою Леєю, де їх і підловили папараці. Мама і дочка довго гралися в пісочниці, зліпивши пасочки, а потім вирішили піти додому, однак весь цей час фотографи не відставали від зіркової сімейки ні на крок. І, як виявилося, не дарма. Через деякий час до їх аппартаментів підійшов батько маленької Леї, актор і режисер Бредлі Купер, з яким Ірина розлучилася після скандального фільму "Зірка народилася".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Всі троє обрали речі бренду Burberry і виглядали як повноцінна сім'я: Бредлі надів чорне поло в клітинку, Ірина приміряла плаття-сорочку вартістю 690 доларів, а Лею вбрали в миленький сарафан з дитячої колекції за 190 доларів. Варто зазначити, що чутки про розставання пари ходять давно, відразу після червоної доріжки фільму "Зірка народилася", а розлучницею вважають співачку Леді Гагу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль в ліжку вбила мережу неймовірною красою

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Брежнєва прогулялася по нічному Києву лише в боді і колготах

Також Знай.uа" писав про те, що Полякова жахнула кардинальними змінами на концерті