Американська супермодель російського походження і дружина голлівудського актора Бредлі Купера Ірина Шейк не перестає тішити шанувальників відвертими фото в соціальній мережі.

Ірина Шейк
Ірина Шейк

Про це пише Рoliteka та публікує відповідне фото зірки.

Цього разу модель опублікувала у своєму Instagram відверте фото, яким рекламує бренд нижньої білизни.

На фото модель позує біля дзеркала, в яке фотографує сама себе зі спини. Ірина Шейк з’явилася на огляд публіки в сміливому бікіні, повернувшись попою до камери. На ній світлий комплект білизни, який ледь прикриває струнке тіло моделі. На знімку також видно, що дівчина розпустила волосся, а ось її обличчя майже не видно в темряві.

У підписі до фото Ірина Шейк зазначила тільки сторінку білизняного бренду, який рекламує. Шанувальники не залишилися байдужими і почали бурхливо коментувати нову публікацію моделі. Фанати Ірини Шейк в захваті від її спокусливого образу і засипають її компліментами в коментарях.

“Краса”, “Небезпечний вогонь абсолютно красивий”, “Сексуальна”, “Хочу таку дружину”, “Ірина, ручка на дверях супер! Очей не можу відірвати!”, “Це так глибоко”, “Ти успадкувала половину краси всесвіту”, “Класно”, “Є що показати! Є, на що подивитися! Привабливо”, “Фото загадка. Що за тінь на дверях?”, “Така прекрасна фотографія”, “Чарівна красива і щаслива Іра!”, “Так мило”, “Раптово, ти стала ще красивішою”, “Люблю тебе, Ірина, ти сяєш!”, – пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слинку пікантними фото на сторінці в Instagram.

Ірина Шейк
Ірина Шейк

Так, нещодавно знаменитість взяла участь у чорно-білій фотосесії для глянцю Numéro200 , позуючи в дуже незвичайному для себе образі. Дівчина з'явилася в кадрі з коротким волоссям і натуральним макіяжем, примірявши кілька суконь.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейк часто тішить шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі.

Також Знай.ua писав про те, що відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слинку пікантними фото на сторінці в Instagram.