Всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейк часто тішить шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі. На цей раз модель опублікувала у своєму Instagram відверте фото.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона позує сидячи в злегка неприродній позі, при цьому демонструючи довгі ноги в чорних панчохах. З одягу на ній також чорний топ, який підкреслює пружні груди, і яскравий барвистий піджак. В руках Ший тримає невелику чорну сумочку від бренду TheKooples, обличчям якого є. Волосся моделі зібране, але кілька пасом все ж стирчать, а на її обличчі незвично яскравий макіяж з акцентом на губи, які Ірина нафарбувала насиченою червоною помадою.

У підписі до фотографії дівчина рекламує зазначений бренд, а в описі її профілю стоїть посилання на сторінку інтернет-магазину цієї компанії. Шанувальники моделі в захваті від її образу і засипають її компліментами в коментарях. Однак декому здалося, що Шейк сильно худа, і їй порадили більше їсти.

"Нереальна", "Оце так", "Ірино, ти красива дівчина", "Красива", "Чудовий образ", "Шикарна", "Красуня", "Богиня", "Приголомшливе фото", "Червоний колір виглядає чудово на вас", "Красивий наряд", "Так прекрасно", "Ірино, ви кожен раз в своїй красі даєте тільки мир і тепло. Ви дуже харизматична", "Крихітко, ти в мене найкраща", "Чарівна красуня", "Яка краса", "Чудова людина", "Ти мене до себе маниш", "Мені подобається цей погляд!", "Ірина чудова", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фотографії Шейк.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Шейк показала фанатам чорну кудлату тварюку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ночнушка намагалася втекти від розкішної Шейк.

Також портал "Знай.uа" писав, що стан Ірини Шейк схвилював фанатів.