Донька відомої зірки Анастасії Заворотнюк Анна вперше після чуток про хворобу її мами звернулася до громадськості.

Попри жахливі подробиці, які практичного кожного дня з'являються в мережі з приводу стану актриси Анастасії Заворотнюк, її рідні вважають за краще не коментувати ситуацію. Втім, днями донька знаменитості, Анна Заворотнюк, звернулася до громадськості та журналістів.

Згідно з інформацією ЗМІ, на сторінці дівчини в Instagram з'явилося три пости, в яких вона звернулася до ЗМІ, всім, хто підтримує її сім'ю, і зробила заяву. Так, спершу Анна емоційно висловилася про видання, які пишуть неправдиву інформацію про її мамі:

"Бажаю всім не "доброзичливцям" захлинутися своєю ж сумішшю! Бажаю всім вашим редакторам всього-всього ... Будьте щасливі!"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також Анна зазначила, що її сім'я не веде ніякі збори коштів, і вся інформація про це - неправда:

"Увага! Ніяких зборів наша родина не веде! Досить вже!" - зазначила дівчина.

Окрім цього, Анна подякувала всім, хто підтримує її сім'ю. Втім, відповідати на питання, чи правдива інформація про хвороби Анастасії, дівчина не стала:

"Спасибі всім за підтримку! Колегам, друзям, шанувальникам!"

Втім, на офіційній сторінці дівчини в соцмережах подібних постів немає. Сім'я актриси як і раніше відмовляються від коментарів.