Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує фанатів новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставив трепетне селфі з 11-річним сином Андрієм, продемонструвавши, як виріс хлопчик. Так, артист показав схожість між ними, однак шанувальники почали порівнювати Потапчика з мамою, екс-дружиною Іриною Горовою.

"@potapchiq #love💛", - лаконічно підписав Потап. Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз навіть Настя Каменських: "☀️☀️☀️", "Дуже красивий хлопчик", "Копія мама", "Матусина копія!!!🤗", "Супер тато супер син!!!!!!", "Дуже схожий синуля на маму", "Тато з синочком...круто коли дітей не закидають...", "Які ви клаасні,тато і син😻", "Красунчик!
Незважаючи на свою архізайнятість знаходить час для сина!
Тільки повага!!!".

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.