Відома українська співачка Анастасія Приходько нещодавно виграла справу проти колишнього президента України Петра Порошенка. Також вона спробувала себе у політиці - балотувалася по мажоритарці від партії "Батьківщина", але до Верховної Ради не пройшла. Приходько розповіла, як зараз ставиться до української влади.

Про це співачка зізналася в ексклюзивному коментарі Знай.ua.

Порошенко минулого року обманом зняв її у своєму передвиборчому ролику, на що і поскаржилася зірка. Вона виграла справу, а суд зобов'язав експрезидента відшкодувати їй збитки у розмірі 260 тисяч грн.

Анастасія Приходько

"Жадібність породжує бідність. Петру Олексійовичу шкода, напевно, 1 гривні моральної компенсації і те, що мені йде за законом, а за законом присвоїли 250 тисяч гривень. Це було рішення судді. Ми нічого ні в кого не просили. Єдине, я прошу 1 гривню. Якщо так далі буде продовжуватися, то мої адвокати будуть готувати позов до ЄСПЛ. І не важливо, що це буде тривати 5-10 років, я буду добивати цю історію до кінця, тому що я не з тих, які махають рукою і здаються", - заявила Приходько.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Приходько рік була членом партії Юлії Тимошенко "Батьківщина". Вона їздила на тренінги та вивчала політику, тому зараз може оцінювати стан української влади. Зокрема, співачка зазначила, що партія Порошенка "Європейська солідарність" - "убога і давно повинна була піти на спокій".

"Європейська солідарність" Порошенка, фото з Facebook
"Європейська солідарність" Порошенка, фото з Facebook

"Тому до нинішньої влади є питання, до опозиції. Геращенко (Ірина - ред.) виходить і з трибуни дозволяє собі такі висловлювання - це убого. Це в принципі партія (Європейська солідарність - ред.) убога і давно повинна була піти на спокій. Я не розумію, що вони ще хочуть довести. Для мене зараз те, що відбувається в Україні - не те, що болісно, це рве мені серце!", - резюмувала артистка.

Зазначимо, що зараз Приходько планує повернутися до кар'єри співачки. Нещодавно вона обвінчалася зі своїм чоловіком і вже працює над власним проектом.

Нагадаємо, Анастасія Приходько висловилася про нову владу, зміни в житті та Порошенка: "Жадібність породжує бідність".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Приходько розкрила правду про попередні відносини з першим цивільним чоловіком. Вона відверто розповіла про перші весілля і вінчання.

Також "Знай.ua" писав, що Приходько після весілля зізналася у неймовірному: "Наші стосунки добігли кінця".