Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс розкішні кадри перед черговим концертом, розспівуючись перед дзеркалом. Так, артистка позувала в коротенькій срібній сукні з глибоким декольте, засвітивши довгі стрункі ноги і оголивши груди.

Варто зазначити, що фактично всі концертні вбрання Лободи дуже відверті і запам'ятовуються надовго. Світлана часто демонструє свої форми, над якими старанно працює за допомогою тренувань і репетицій до шоу. Так, образи зірки не тільки викликають захоплення, але і нариваються на критику, як, наприклад накидка в стилі Діви Марії, яку артистка скинула, позуючи в міні-спідниці і топі на зав'язочках.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.