Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайними відео. Знаменитість виставила яскраві кадри в Сторіс, відправившись в Мілан на вечірку одного з улюблених дизайнерів Philipp Plein. Так, артистка позувала в масивному чорному блейзері, облягаючих рожевих штанах з леопардовим принтом, туфлями-човниками і доповнивши образ масивними сонцезахисними окулярами.

Варто відзначити, що Брежнєва є обличчям багатьох всесвітньовідомих брендів, таких як CALZEDONIA (бікіні), H&M (одяг), Mercury (діаманти) та інших. А нещодавно Віра вперше з'явилася на обкладинці культового глянцю Vogue Russia і преставила Fashion's Night Out 2019 в Москві і Пітері.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще