Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. І цього разу артистка порадувала підписників вельми незвичайними фото і відео з Міланського тижня моди.

На своїй сторінці в соцмережі Віра Брежнєва показала, як вона повеселилася на модному заході в Італії. Як видно, крім дефіле, співачка побувала за лаштунками шоу, а також полізла в обійми німецького модельєра Філіпа Плейна. Віра з'явилася перед камерою в леопардових лосинах та чорній футболці, поверх якої накинула чорний піджак оверсайз. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.