Відомий американський актор Крістофер Ллойд прибув в Україну. Тут він візьме участь у фестивалі Comic Con Ukraine 2019, який пройде 21-22 вересня на "Платформі Арт-завод".

Зірка фільмів "Назад у майбутнє", "Сімейка Адамсів" та "Мій улюблений марсіанин" вже встиг поділитися із шанувальниками світлинами зі столиці України. Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Насолоджуюся кожною миттю у Києві. З нетерпінням чекаю побачити всіх моїх чудових шанувальників у ці вихідні на Comic Con", - йдеться у дописі.

Публікацію прокоментував відомий український телеведучий та шоумен Сергій Притула.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Виявляється, в столиці України актор, який крім "Назад в майбутнє" знімався також у культовій картині "Пролітаючи над гніздом зозулі" Мілоша Формана, приїхав разом зі своєю дружиною Лізою Лоіаконо. Разом з дружиною Ллойд відвідав Успенський собор.

Зазначимо, що у минулому році фестиваль відвідало понад 20 000 фанатів серед яких поціновувачі коміксів, анімації, кінематографу, відеоігор та літератури. Цьогоріч фестиваль очікує ще більше гостей, зіркових селебріті та учасників з усього світу.

Нагадаємо, 21 та 22 вересня у Києві на території Арт-заводу Платформа вдруге пройде міжнародний конвент сучасної поп-культури Comic Con Ukraine 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Заворотнюк помітили поза стінами лікарні: вигляд "Моєї прекрасної няні" перелякав сусідів.

Також Знай.uа" писав, що Могилевська зганьбилася на "Танці з зірками", фанати шоковані: "Іспанський сором!"