Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео зі свого концерту в російському Новгороді. В коментарях з'ясувалося, що цей концерт був безкоштовним для мешканців міста, адже хтось його сплатив, кажуть місцеві.

На відео можна побачити Світлану, яка самовіддано співає для новгородців пісню "Суперзірка". Лобода вийшла на сцену в дивному епатажному образі, її волосся розпатлане, а на очах крихітні сонцезахисні окуляри, які вона незрозуміло навіщо одягла на виступ. Фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки. Так, деякі стверджують, що на концерті був двійник Світлани, і взагалі, вона співала під фонограму.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.