Скандальна Ані Лорак, яка, як і Світлана Лобода, будує кар'єру в Росії і їздить з концертами по російським і закордонним містам, часто радує своїх фанатів новими фото і відео. В цей раз Лорак показала фото з Ізраїлю, розповіла про свої виступи у містах цієї країни і анонсувала ще один концерт в Тель-Авіві.

Ані Лорак з'явилася перед камерою в ніжному образі з розпущеним волоссям, яке закриває половину обличчя. На ній біла футболка, поверх якої вона накинула бежевий плащ. При цьому співачка однією рукою як би прибирає пасмо волосся з обличчя. Шанувальники зірки в захваті від її нового образу і природності, але деякі помітили смуток у її очах.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.