Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила розкішне селфі в Сторіс, позуючи абсолютно без макіяжу. Так, артистка похвалилася новим мобільним телефоном і поскаржилася на його камеру, засвітивши ледь видимий "пушок" на щоках.

"Завдяки новій камері я тепер знаю, що у мене на щоках є волосся) Я персик", - пожартувала Брежнєва. Варто відзначити, що Віра вчить фоловерів приймати себе такими, якими ми є, любити себе і дивитися на те, що відбувається навколо позитивно. Однак знаменитість в інтерв'ю для Vogue також зізнавалася, що ходила до психолога щоб розлучитися з образами, а також додала, що підтримка близьких людей дуже важлива в нашому житті.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.