Зірка "Квартал 95" Олена Кравець, а віднедавна ще й успішна учасниця шоу "Танці з зірками", призналася, що багато років їй доводилося відвідувати психотерапевта. Послуги спеціаліста такого роду їй знадобилися через відносини у колективі.

Новий випуск танцювального шоу відзначився тим, що зірки розповідали про переломні події з їхнього життя. Олена Кравець не стала винятком і розповіла про труднощі у колективі і як вона їх долала. Про це пише видання Politeka.

Олена Кравець на шоу Танці з зірками

"Для мільйонів глядачів студія Квартал 95 – це кумири, але була інша сторона медалі. Всі ми дорослішали, всі ми змінювалися. Я заплуталася у відносинах з колективом, це була неспроможність переварити все те, що на нас звалилося. І десять років у мене був психоаналітик", – зізналася Кравець. Олена Кравець

Свої виступи на шоу "Танці з зірками" учасники присвятили найближчим людям. Олена Кравець станцювала танго зі своїм партнером Леоновим. З допомогою цього танцю акторка намагалася відобразити всю складність співпраці з чоловіками студії "Квартал 95".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олена Кравець на шоу Танці з зірками

Леонов розповів, що всі сприймають Олену Кравець, як жінку яка має все, але передусім вона є звичайною людиною. Танець з Леоновим в результаті вийшов дуже проникливим та красивим.

Олена Кравець заявила, що вона не є легендою і хоче цим зізнанням розвінчати багато міфів, які виникають щодо людей, котрих всі звикли бачити на екрані.

Кравець є улюбленою актрисою і багатьох фанатів Жіночого кварталу, які з захватом коментують її номер на шоу.

Нагадаємо, раніше Олена Кравець похвалилася неймовірним образом, який дуже сподобався її фанатам

Як повідомляв портал "Знай.ua", звабливе фото зірка Жіночого кварталу виклала на своїй сторінці

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець показала нове фото в незвичайному образі