Відома актриса Анастасія Заворотнюк і надалі продовжує боротися за життя. Однак, шансів на те, що знаменитість встане на ноги, вкрай мало. Адже наразі зірку відключили від апаратів та підтримують лише роботу серця, впише “РБК”

Відзначається, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк зараз перебуває в дуже важкому стані. Лікарі московської клініки кажуть, що після чергової операції з'явилася надія на те, що все може обійтися. Щоправда, шансів знову стати на ноги у 48-річної актриси дуже мало.

Так, одна із пацієнток клініки, де зараз перебуває Заворотнюк, розповіла, що на сьогодні Анастасію відключили від апаратів, ліки не дають, а фахівці підтримують їй лише роботу серця.

Нагадаємо, Заворотнюк отримала надію на життя, розкриті деталі другої операції.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Заворотнюк не була у комі, а з лікуванням їй допомогли друзі.

Також Знай. ua писав, що сім'я онкохворий Заворотнюк пішла на радикальний крок.