Народна артистка України, популярна актриса театру і кіно Ольга Сумська активний користувач Instagram, де часто ділиться з фантами фото зі свого особистого і творчого життя. У Ольги двоє прекрасних дочок: старша Антоніна – від актора Анатолія Паперного, а молодша Ганна – від другого чоловіка теж актора Віталія Борисюка.

На цей раз Ольга Сумська показала зворушливі фото і відео, які були зроблені на прогулянці з обома дочками. Дівчата, як видно, здорово провели час разом, дружною жіночою компанію, вони то робили селфі, то знімали один одного на телефони. У підписі до фото актриса написала: "Теплий, сонячний, осінній вечір... Київ, улюблені місця. І мої доньки @annborisyuk @tonya_papernaya". Шанувальники в захваті від цих теплих фото і засипають їх компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.