Як відомо, останнім часом різні ЗМІ часто порівнюють актрису Анастасію Заворотнюк з співачкою Жанною Фріске.

Так, сестра співачки Наталя Фріске прокоментувала інформацію про важкомий стан Анастасії Заворотнюк.

33-річна Наталя розповіла, що її сестра Жанна дізналася про захворювання, коли була вагітна. Проте відома співачка ніколи не шкодувала про те, що народила дитину. Наталя впевнена: навпаки, народження сина продовжило життя Жанни.

"Жанні Платошка допомагав, завдяки йому вона два роки і жила", заявила Наталія.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вона також впевнена, що сім'я стане підтримкою і для зірки серіалу "Моя прекрасна няня".

"Звичайно ж, всі її діти, чоловік коханий, бо я бачила, як вони з Петром один одного люблять. Тільки родина її може врятувати… Їм зараз потрібно побути самим собою наодинці, побути з Настею. Я думаю, що вона вибереться і у неї буде час полікуватися", — сказала сестра Жанни Фріске.

Нагадаємо, що Анастасія Заворотнюк не виходила з коми, так як просто в неї не впадала.

Як повідомляв портал Знай.ua, шансів на те, що Заворотнюк встане на ноги, вкрай мало. Адже зірку відключили від апаратів і підтримують тільки роботу серця.

Також портал Знай.ua писав, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" поділилася найпотаємнішим в ефірі російської програми, яка дуже довго готувалася.