Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила анонс нового альбому свого чоловіка Потапа під назвою "Misha", трепетно привітавши коханого. Так, реліз альбому відбудеться 27 вересня, а до цього часу артистка вирішила пограти з шанувальниками, запропонувавши вгадати, скільки пісень репер присвятив їй.

"Моє талановите ведмежа @realpotap . Я вітаю тебе з твоїм новим незвичайним, але дуже сексуальним альбомом! Я знаю, як складно тобі він дався, і як ти себе міняв під час записів, щоб народилися ці пісні!Я твій фанат! Чекаю не дочекаюся релізу, щоб поставити на повтор❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ А вам мої друзі, я пропоную пограти! Скачайте альбом і зніміть прикольне сторіз з піснями, в яких Льоша співає про мене 😱🥰", - поділилася радістю Каменських. Фолловери залишилися в захваті і почали засипати парочку компліментами.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.