Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраві бекстейджі зі Львова, зібравши 21 вересня аншлаг на величезному стадіоні "Арена Львів", куди, до речі, прийшли 35 тис. глядачів. Так, артистка позувала в різних образах і навіть з різною довжиною волосся, а також показала кілька моментів з репетицій.

"21 вересня • Арена Львів", - лаконічно підписала Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "
Оля-ти неймовірна!!! Молодець!Так тримати!З тобою не засумуєш!🤩💃👑🌟💐", "Українська леді Гага", "Ви точно королева😍😍під вашу музику попа схоплюється танцювати🙈😁", "Це такі Перуки короткі і довгі? Зовсім від натурального волосся не відрізнити!", "Чудова", "Не зрозуміла де решта волосся,але так теж мега-круть🤗", "Ви прекрасні, як завжди".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.