Український актор зі знаменитої студії Квартал 95 Євген Кошовий, друг президента України Володимира Зеленського Євген Кошовий, згадав незграбний момент з його матірної кофтою бренду "Pohuy" на дебатах на НСК "Олімпійський".

Так, в ефірі "1+1" актор пояснив, що одягнувся так, бо не думав, що опинитися поряд з главою держави.

"Я взагалі не збирався виходити на сцену. Але коли ми побачили, скільки там у Порошенка варто людей, то пішли підтримати", – наголосив він.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Відомий шоумен додав, що вирішили із кварталівцями підтримали свого друга і колегу Володимира Зеленського.

"Це вже потім я помітив, що у мене написано. Нічого страшного. Бачите, їм є про що говорити", - підсумував Кошовий.

Незвичайний худі актора студії "Квартал-95" Євгена Кошового став найбільш обговорюваним луком на президентських дебатах Зеленського і Порошенка.

Цікаво, що авторство толстовки Кошового належить бренду G-THIS, вартість худі – близько 1,5-2 тисяч гривень. Дизайнери Рос Сатана і Оля Лунарьова кажуть, що даний светр, який називається "пох * чорний" відображає справжній стан одягнувшої худі людини.

Нагадаємо, Кошовий з Кварталу 95 знатно потролив "Україну в смартфоні" Зеленського, зал качався: "Текілотерапія".

Як повідомляв портал "Знай.uа" Хто замінить Зеленського: Кошовий із Квартал 95 назвав прізвище.

Також "Знай.uа" писав, що Квартал 95 знайшов несподівану заміну Зеленському: піде назавжди.