Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс новим номером популярного глянцю Viva!, де вони з Позитивом стали героями вересневої обкладинки. Так, артисти дали відверте інтерв'ю і навіть зізналися, що при перших зустрічах фліртували один з одним.

"Пам'ятаю, за обідом ми сіли навпроти один одного, я була в жовтих квадратних окулярах, і Льоша мені каже: "Ну зніми ти ці окуляри! У тебе такі гарні очі!" Коротше, почав до мене підкочувати", - зізналася Надя. Варто відзначити, що зараз співачка одружена з Володимиром Дантесом, а нещодавно парочка відзначала 8-річчя спільного життя на яхті в Італії. Олексій же одружений на найкращій подрузі Насті Каменських, Ганні Завгородній. Однак, іноді прихильники все ж вважають, що дует став би ідеальною парою в реальному житті і не соромлячись пишуть про це в комментраиях під фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.