Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно відомий композитор Ігор Крутой виставив спільний кадр зі знаменитістю, яка виступала на його Творчому вечорі в дуже відвертому вбранні. Так, артист показав, як Світлана виглядає без фотошопу, а також анонсував тур по США, куди разом з ним вирушать Філіп Кіркоров, Ірина Аллегрова, Ані Лорак, Валерій Леонтьєв, Микола Басков, Діма Білан та інші російські зірки.

"Поглянувши на ці фотографії, я знову поринув в незвичайну атмосферу Творчого вечора на "Новій хвилі"... Спасибі всім чудовим артистам, які виконали мої пісні", - поділився емоціями Крутой. Фолловери не пройшли повз: "Нагадали про Лободу в трусах, співаючи велику пісню Пугачової... спасибі", "Лобода не в трусах, вона без трусів.", "Лобода так старо вийшла на фото ніби їй тут під сімдесят років", "Лобода як завжди в жахливих сукнях", "Хто з Вами на першому фото?".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.u а" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.