Відома українська співачка Яна Соломко розлучилась із своїм чоловіком. Її колишній чоловік підтвердив розставання.

Учасниця першого сезону шоу "Холостяк" Яна Соломко в минулому була учасницею поп-групи Real O, продюсером, якої була Наталя Могилевська. Зараз зірка активно будує свою сольну кар’єру, а ось недавно все частіше ходили чутки, що вона розлучилася з чоловіком. Їх пару багато фанатів визнавали найкрасивішою в українському шоу-бізнесі.

Чоловік Соломко, бізнесмен Олег Солодухов написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, що вони вже рік не живуть разом.

Згодом і сама Яна Соломко зізналась про розлучення. За словами артистки, вона справді розлучилася з донецьким бізнесменом Олегом Солодуховим після п’яти років шлюбу.

За словами Яни, вона не може розповісти все і говорити про розлучення теж, адже це дуже болюча для неї тема, проте дещо все ж розповісти готова.

Яна назвала їхнє розлучення з чоловіком трагедією і сказала, що не хотіла говорити про це на загал, бо досить інтимна тема для неї. Офіційно пара розлучилась 2 місяці тому, але не живе подружжя разом вже 9 місяців.

Дівчина каже, що її донька не повинна дізнатися про особисту трагедію їх сім’ї з преси. Яна підкреслює, що врятувати не вдалося шлюб з обох сторін, хоча вони дуже старалися.

Нагадаємо, Соломко попередила про аферу з аліментами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Іраклі Макацарія попрощався з холостяцьким життям.

Також Знай.uа писав про те, наречена "Холостяка" вперше відверто розповіла, як почалися її стосунки з Добриніним.