Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерами в Instagram фото з особистого життя. На цей раз новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша дочка Соня, якій нещодавно виповнилося 18 років. Так, дівчина виставила трепетний сімейний знімок з коханою мамою, забавно обнімаючись і сміючись.

"Люба мама", - лаконічно підписала Соня. Фолловери залишилися в захваті: "Такі красуні❤️Я німагу💕Такі хороші пупси🙌", "Як добре бачити, що дочка і мама люблять один одного ❤️❤️❤️❤️😘😘", "Шикарна❤️", "Які ви красиві 😍😍, мама це все, здоров'я їй😍😍😘😘😘🙏", "Вміємо любити!❤️". Не залишилася осторонь і сама Віра, зазначивши, що теж сумує по доньці, поки дівчина навчається в США.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще