Відома українська співачка Світлана Лобода, яка давно живе і працює в Росії, дала інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак. У передачі "Обережно, Собчак" артистка заявила, що в Україні пережила цькування, але відмовилася називати конкретні епізоди.

Варто відзначити, що, швидше за все, Лобода мала на увазі інцидент з журналістами програми "Українські сенсації". Тоді журналістка телеканалу 1+1 перелізла через паркан співачки, а після чого охараник Лободи напав на знімальну групу з пістолетом.

Лобода відзначила, що "з Володимиром Зеленським все налагодиться".

"В мене три будинки. У мене є будинок у Києві, у Москві і в ще одній країні. Я люблю бути там, де мене люблять і чекають. Яка, до біса, різниця, що це за країна? Те, що відбувається у політиці - це взагалі нас не стосується. Ми, артисти, поза всім цим. Мені хочеться, щоб було все добре. Я хочу вірити, що скоро повернуся у свою країну з величезним концертом", - заявила співачка.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Лобода перелякала соцмережі новими фото.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лобода показала безкінечні ноги, фанати дивуються.

Також Знай.ua писав, Лобода стривожила шанувальників "п'яним" фото.