Відома українська співачка Світлана Лобода заявила, що Сергій Лазарєв повинен вибачитися перед нею після недавнього конфлікту на Премії МУЗ-ТВ. Тим самим вона підтвердила, що конфлікт між ними все таки мав місце.

Співачка сама розповіла про те, що трапилося, заявивши, що не спілкуватиметься з Лазарєвим, "поки він не вибачиться". Лобода наголосила, що після непорозуміння з колегою по сцені навіть відписалася від нього в Instagram та більше не цікавиться життям Лазарєва.

Світлана Лобода дала інтервю Ксенії Собчак

В середині червня преса повідомила, про конфлікт, який виник між Лободою та Лазарєвим на генеральній репетиції Премії МУЗ-ТВ. Тоді артисти дуже посварилися. Очевидці повідомили, що під час репетиції, коли співачка виступала на сцені, Лазарєв із залу почав виявляти невдоволення та претензії режисеру та всім довкола в досить грубій формі. Артист був не в дусі, оскільки його виступ відмінили через технічні проблеми.

Світлана Лобода

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Лобода виразила надію, що Лазарєв пошкодує про свій вчинок та вибачиться. Вона припускає, що в той день у нього щось не заладилось. Про своє бачення ситуації з Сергієм Лазарєвим Лобода розповіла у інтерв’ю Ксенії Собчак.

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода показала дивне фото зі своїм особистим літаком

Як повідомляв портал "Знай.ua", Світлана Лобода показала у мережі нове фото, яким стривожила прихильників

Також "Знай.ua" писав, що розпалена Лобода потрусила грудьми просто перед камерою