Популярна в Україні та Росії співачка Світлана Лобода вже кілька років не дає концертів в рідній країні, але активно будує кар'єру у ворожій РФ. Артистка активний користувач Instagram, де часто балує публіку новими фото зі свого творчого й особистого життя.

Цього разу Лобода вирішила в черговий раз похвалитися фанатам, що у неї є особистий літак. На новому фото зірка позує спиною до камери, вона сперлася на ніс авіасудна, поклавши голову на руки. На ній дивний безформний наряд, а волосся розпатлане. У підписі до фото Світлана написала: "Як холодно. Прилетіла дописати альбом. Залишилося небагато. Ви чекаєте, як чекаю я?". Шанувальники не залишили без уваги таку яскраву фотографію співачки і почали обговорювати її в коментарях.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.