Зйомки популярного серіалу "Свати" на даний момент призупинені, незважаючи на те, що вже відзнято половина матеріалу.

Про це розповів головний актор серіалу Федір Добронравов в інтерв'ю російському виданню "Известия".

Зйомки популярного серіалу "Свати-7" зараз призупинили. Серіал викликав масу протестів в Україні, все через те, що актори порушували законодавство нашої країни.

Добронравов розповів, що у зв'язку з геополітичним безладдям, сьомий сезон "Сватів" не знімали в Україні. Весь знімальний процес був перенесений у Білорусь.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Все було чудово, всі персонажі залишилися, нові з'явилися, але знову довелося призупинити роботу", — розповів актор.

Також актор розповів, що знає причину успіху "Сватів". Все тому що в серіалі немає нічого, крім добра. Герої не задіяні у політиці і не причетні до якихось банд. Все мирно, спокійно і смішно.

Федір Добронравов розповів, що після виходу шостого сезону серіалу, він пропонував закрити проект. Адже актори вже довгі роки нічим іншим не займалися, крім зйомок цього серіалу. Але глядачі переконали, що це необхідно і вони чекають продовження.

Нагадаємо, "Квартал 95" відмовився від "Сватів".

Раніше портал Знай.ua писав, що Олена Кравець вразила заявою про майбутньої політичної кар'єри: "І ти туди ж?".

Також Знай.uа писав, що шанувальники популярного комедійного серіалу "Свати" точно запам'ятали акторський дует Ганни Поліщук і Кістки Чернокрылюка.