Мережу охопило новий вірусний додаток Gradient. Суть цієї програми в тому, що за вашими фотографіями воно шукає зірок, на яких ви схожі. І кількома фотографіями демонструє ці подібності.

Серед зірок, також чимало тих, хто хотів дізнатися на кого він схожий. Так що вийшло не мало цікавих відкриттів. Ось до прикладу відомий український співак MONATIK схожий на бразильського футболіста Філіпе Коутіньйо.


Російський гуморист Максим Галким і гуморист Євген Кошовий також випробували на собі цей додаток. Як виявилося Кошовий схожий на Орландо Блума, а Галкін на зірку "Матриці" Кіану Рівза.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


Співачка Світлана Лобода також випробувала на собі вірусний додаток. Виявилося, що в ній є схожість з представницею клану Кардашьян Кайлі Дженнер.


А ось на думку додатку, співачка Оля Полякова схожа на Анджеліну Джолі в молодості. А співачка Настя Каменських і Шарліз Терон виявилися як одна обличчя.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.