Знаменита голлівудська акторка Джессіка Сімпсон приголомшила неймовірним схудненням після пологів. Їй вдалося скинути майже 50 кг.

Цим досягненням зірка поділилася на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Джессіка Сімпсон нещодавно народила третю дитину. За час вагітності вона дуже сильно поправилася. Після народження доньки Берді Мей вона відразу ж взялася за себе. Багато займалася з тренером, правильно харчувалася і результат вразив світ.

"6 місяців. Мінус 100 фунтів (приблизно 45 кілограмів. — ред.)... З гордістю можу сказати, що знову почуваюся собою. Навіть коли віра у власні можливості покидала мене, я прагнула працювати старанніше", - написала під публікацією зірка.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ще зовсім нещодавно вона була майже в три рази більшою. Зазначимо, що навіть до вагітності вона важила понад 100 кг. Однак зараз Джессіка Сімпсон не збирається зупинятися на досягнутому. Вона розповіла, що прагне увесь час бути в тій формі, в якій їй буде комфортно.

Нагадаємо, що Моніка Беллуччі пішла на сміливий крок і шокувала шанувальників абсолютно новим іміджем.

Як повідомляв портал Знай.uа, співзасновниця Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська залишає посаду голови оргкомітету.

Також портал Знай.uа писав, модель присоромила Gucci просто на подіумі, це запам'ятається всім: "Психічне здоров'я – не мода".