Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне спільне фото з телеведучою Ксенією Собчак, давши інтерв'ю в її популярному шоу "Обережно, Собчак!". Так, артистка відповіла на каверзні питання, торкнувшись тем і роману з солістом групи Rammstein Тіллем Ліндеманном, і пластичних операцій, і навіть вартості концертів.

"Обережно, Собчак!!! Ксюша, про таке говорити я могла тільки з тобою🤦‍♀️😁
@xenia_sobchak дивіться ....пишіть листи .....😂", - забавно підписала кадр Лобода. В самому інтерв'ю про стосунки з Тіллем Світлана висловилася досить коротко: вона зізналася, що говорити про це не може, адже у них "контракт". Проте на запитання "Як тобі Тілль?" лаконічно вигукнула "Він охіренний!", а також зазначила, що зараз закохана. Чутки пітдвердила і старша дочка співачки Єва, показавши прикрасу у вигляді мухи, яка дісталася їй від Ліндеманна.

На питання про пластичні операції Світлана зазначила, що у неї "все своє", однак зараз вона активно займається спортом, робить масажі тіла і обличчя. А ось корпоратив від Суперзірки влетить в копієчку: середня сума свята обійдеться в якихось 400 тис. доларів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.