Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відверте чорно-біле фото, позуючи лише в босоніжках на підборах і засвітивши нескінченні ноги. Так, артистка дала відверте інтерв'ю Ксенії Собчак в її популярному шоу і вирішила дізнатися думку фанатів.

"В зоні ризику ми, в зоні ризику 🖤
#интервьюпосмотрели ?)", - лаконічно поцікавилася Лобода. Фолловери почали обговорювати, чи скрізь Світлана сказала правду, підозрюючи її в пластичних операціях. Сама ж артистка запевнила, що у неї все натуральне. Також шанувальники зазначили, що в інтерв'ю багато недомовок, однак в основному більшість залишилися в захваті.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.