Перший офіційний трейлер нової гангстерської драми "Ірландець" режисера Мартіна Скорсезе вже опубліковано на каналі проекту The Tonight Show Starring Jimmy Fallon на YouTube.

Епічна сага розповість про організовану злочинність в післявоєнній Америці. В ній зіграють Роберт Де Ніро, Аль Пачіно та Джо Пеші. Головний герой фільму - найманий вбивця Френк Ширан на прізвисько Ірландець, якого зіграє де Ніро.

Трейлер фільму Ірландець

Сюжет розгортається довкола загадкового зникнення профспілкового боса Джиммі Хоффа, зіграного Аль Пачино. Глядач протягом стрічки пройдеться по прихованим коридорах злочинного світу, побачить його внутрішні закони і зв'язок зі світом політики.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Френк Ширан - ветеран Другої світової війни, а зараз найманий вбивця, який працював на мафіозного ватажка Рассела Буффаліно (Джо Пеші).

Прем'єру фільму "Ірландець" заплановано на 27 листопада на стримінговому сервісі Netflix. В кінотеатрах фільм вийде 1 листопада.

Нагадаємо, раніше українська драма "Додому" боротиметься за "Оскар"

Як повідомляв портал "Знай.ua", почалися зйомки нового детективного серіалу "Найкращий сищик"

Також "Знай.ua" писав, що презентували офіційний трейлер історичного трилера "Ціна правди", зрежисований номінанткою на "Оскар"