Телеканал ІСTV почав зйомки нового детективу "Найкращий сищик". Серіал стане своєрідною українською альтернативою пригодам Шерлока Холмса і доктора Ватсона.

Пілотна серія "Найкращий сищик" знімається за підтримки Українського культурного фонду. Сценарій фільму побудований на основі однойменного роману українського письменника Владислава Івченка, родом з Сумщини.

Зйомки детективу Найкращий сищик

Від ретро-комедії очікують, що вона стане одним з наймасштабніших костюмованих серіалів. Для першого знімального дня було зведено стадіон з трибунами початку ХХ століття. Окрім таких масштабних декорацій задіяли понад 100 акторів та запросили на зйомку справжні футбольні команди.

За сюжетом, провінційний землевласник, а раніше службовець Київської охоронної служби, Іван Підіпригора береться за приватні розслідування. Оскільки спокійне життя на купленому ним невеликому хуторі Курбани, що на Полтавщині, йому з часом набридло, то заручившись підтримкою свого напарника графа Маєвського Підіпригора кинувся у вир пригод.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зйомки детективу Найкращий сищик

Колоритних детективів у фільмі зіграють заслужені артисти України, актори Національного драмтеатру імені Франка – Мітя Рибалевський та Назар Задніпровський.

"Коли я прочитав сценарій, одразу закохався в нього. От вже тиждень у мене приємний мандраж перед зйомками. Цього персонажа я чекав з особливим нетерпінням", - коментує Рибалевський. Мітя Рибалевський

Загалом творці запланували 8 серій. Глядачам обіцяють безліч цікавих інтриг та сюрпризів.

Нагадаємо, раніше головна героїня "Кріпосної" розповіла про жахіття на зйомках

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова та Dzidzio обміняються тілами у новій комедії "Зірки за обміном"

Також "Знай.ua" писав, що українська драма "Додому" боротиметься за "Оскар"