Відомий російський продюсер, засновник колективів "Інтеграл" і "На-на" Барі Алібасов розповів, що так і не оговтався після отруєння "Кротом". За словами знаменитості, його мучать сильні болі в шлунку і він не може приймати їжу.

"Доводиться їсти все пережоване або роздрібнене. В основному – каші! Сьогодні випив двадцять грамів горілки, не допомогло. Так і горить!" – розповів Алібасов.

Російські журналісти відзначили, що при діагнозі Алібасова суворо забороняється вживати алкоголь і потрібно дотримуватися дієти.

Як відомо, влітку поточного року Алібасов серйозно отруївся, випадково випивши рідину для очищення труб. Продюсер провів у московській клініці майже два тижні, а потім почав активно давати коментарі журналістам. Багато хто вважає, що історія була придумана спеціально щоб "хайпанути".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, отруєний Барі Алібасов у прямому ефірі накинувся з кулаками на найкращу подругу.

Раніше Знай.ua повідомляв, відомі музиканти влаштували провокацію на знімальному майданчику, скандальне відео.

Також Знай.ua писав, Барі Алібасов розповів, що відчув після ковтка отрути.