Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий чорно-білий кадр, позуючи лише в трусах і напівпрозорої блузці з хижим леопардовим принтом. Так, артистка засвітила розкішну фігуру й швидше за все адресувала фото Тіллю Ліндеманну, якого раніше вже підписувала як емодзі вовка.

"🐺Тобі", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "🐺Тобі -це Тіллю 😁", "хмм, я здогадуюсь, хто саме цей вовк)", "Красавіца❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "І хто ж цей таємничий незнайомець👀? 🐺", "Свєта вже всі знають , хто ховається під цим вовком 😊можете вже прямо писати😂", "Це Тіллю? 😁😋", "бордель якийсь !!!", "занадто ❤️😍", "Місто гріхів", "Це тіло 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.