Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс розкішні селфі в дзеркалі, позуючи на примірці своїх концертних вбрань улюбленого бренду LUVI. Так, артистка знову приїхала в шоу-рум в Києві, засвітивши масивні груди в короткій чорній сукні з глибоким декольте.

Варто відзначити, що нещодавно Світлана давала досить відверте інтерв'ю Ксенії Собчак, в якому зізналася, як сильно хоче повернуться в Україну з великим концертом і розповіла, що думає про Володимира Зеленського: "У мене до нього дуже тепле ставлення, і я йому вірю. І я б дуже хотіла, щоб він використовував той позитив, який у нього, на благо всіх людей, тому що люди дуже страждають, і людей дуже шкода. Мені хочеться, щоб все було добре. І я вірю, що незабаром зможу повернутися в свою країну з величезним концертом.".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.