Аллу Пугачову та Крістіну Орбайкате, якщо не знати, що вони мати і донька, важко уявити родичками. Об'єднує їх лише талант і любов до музики, в іншому - вони дуже різні, в тому числі, і зовнішністю.

Пропонуємо вам подивитися, як виглядали популярні співачки в одному віці.

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

Дитинство

Алла Пугачова пішла в музичну школу у 1954 році, коли їй було п'ять років. У цьому віці вона вперше вийшла на сцену в рамках великого концерту. Але досить великий дебют Алли відбувся в 16 років в гастрольній поїздці з Мосестради.

Медійне життя Крістіни Орбакайте почалося набагато раніше. Вона вперше виступила на сцені в 1978 році, коли їй було 7 років. А вже через 4 роки з'явилася на екранах у фільмі Ролана Бикова "Опудало", її гра була високо оцінена критиками.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

20 років

У Примадонни, і в її дочки відбулися дуже важливі події. Алла в ті роки зіграла весілля з артистом цирку Міколасом Орбакасом, від якого і народила Крістіну.

Аналогічно Орбакайте у своїх 20 років встигла познайомитися з Володимиром Пресняковим та народити від нього сина Микиту. З фотографіяй Крістіни того часу можна помітити, що тоді вона намагалася "бути в тренді" - носила яскравий макіяж і модний одяг. Навідміну від неї Алла Борисівна у цьому віці надалавала перевагу природньому вигляду.

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

25 років

В обох співачок відбувся істотний прорив у творчості. Алла Пугачова почала сольну кар'єру, вона носила тонкі "здивовані " брови, пишну зачіска, рожевий блиск на губах і виразні стрілки.

Крістіна в своєму в 25-річному не боялася експериментів зі стилем, тому сміливо використовувала яскраві тіні і помади, робила стильні зачіски.

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

30 років

Алла Пугачова зіграла роль у фільмі "Жінка, яка співає", який приніс їй справжню популярність. Саме тоді примадонна почала носити балахони і виглядати так, як виглядає і по сьогодні: пишне волосся, макіяж з акцентом на очі, матова помада.

Крістіна Орбакайте в 30 років активно знімалася в кіно і працювала над виставою в Московському театрі естради. В той час Крістіна почала регулярно користуватися хайлайтером – її обличчя завжди сяяло.

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

35 років

За Аллою вже щільно закріпився образ рудоволосої примадонни естради. Вона випускає знаковий альбом "Прийшла і говорю", на обкладинці якого з’являється з яскравим макіяжем і хімічною завивкою.

Крістіна у цьому віці знялася з Гошею Куценко в романтичній комедії "Кохання-зітхання", а наступні роки - у всіх її продовженнях. Артистка відійшла від блискучих "ноток" і віддала перевагу більш природному макіяжу. У той же час співачка обрізала чубок і перестала носити вигадливі наряди.

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

40 років

Алла Пугачова була на піку своєї слави. Зірка активно гастролювала і прищеплювала росіянам любов до перегляду щорічних "Різдвяних зустрічей". Вигляд її фактично не змінився - яскраві губи, руде волосся, пишна зачіска.

Крістіна Орбакайте почала акцентувати свою увагу в більшій мірі на своїй музичній кар'єрі. Лише зараз їй вдалося знайти свій стиль - жіночна зачіска, природний макіяж і вдалі наряди.

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

45 років

У 45 Пугачова вийшла заміж за свого четвертого чоловіка Філіпа Кіркорова. Її стиль залишався незмінним.

Крістіна Орбакайте лише недавно відсвяткувала свій 45-й день народження. Артистка зробила ставку на природність, легкі локони і нюдовий макіяж. Шанувальники відзначили, що зараз вона виглядає навіть краще і молодше, ніж в 20.

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

Зараз

Сьогодні за змінами матері і дочки можна стежити в режимі "онлайн", адже обидві активно діляться своїми фото в соціальних мереж. Алла Пугачова полюбила нові сміливі образи, а Крістіна намагається дотримуватися вже усталеного стилю, експериментує рідко.

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова удостоїлася ордена Дружби народів від Лукашенка

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачову підмінили, шоумен Сергій Сосєдов відкрив всім очі

Також "Знай.ua" писав, що Алла Пугачова вразила зовнішнім виглядом в одному з ресторанів Москви