Українська співачка Світлана Лобода, яка активно виступає в Росії і вже кілька років не дає концертів в Україні, активний користувач соцмережі Instagram. Зірка часто радує фанатів новими фото і відео творчого і особистого життя, і цей раз не став винятком.

Так, Світлана показала в мережі дивне відео своїх божевільних танців. У ролику співачка з'явилася в якомусь дивному приміщенні в компанії кількох людей, але схоже вони абсолютно її не бентежать. Лобода в короткому відвертому вбранні відчайдушно танцює, а на її розпатлане волосся хтось за камерою дме повітрям. Треба сказати, що шанувальники вельми неоднозначно відреагували на таке відео Лободи – одні в захваті, а інші обурені.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.