Улюбленець публіки, танцюрист і трохи гуморист Влад Яма відомий свої суддівством і в "Танцях з зірками" і в "Лізі Сміху". Артист активний користувач Instagram, там він часто балує фанатів фото свого особистого і творчого життя.

Так, в цей раз Влад показав у соцмережі фото зі своєї участі в "Кубку Чемпіонів" Ліги Сміху. Як видно, Яма з'явився на фото з українською співачкою Олею Поляковою, яка щось натхненно співає, трохи обійнявши його за плечі. На гру Влад прийшов у смугастих шортах і гірчичною футболці, а Оля біля нього стоїть у відвертій чорній сукні. У підписі до фото Яма написав: "Оля і її свитаР... навіть два, а потім ще я почав співати… Терміново вмикайте 1+1, Кубок Чемпіонів @ligasmeha... і наші з @polyakovamusic пісні".

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.